Ako znovuzrodený. Vďaka JadeWell.

Autor: Martin 08/06/2017 - 12:58:56 0 Komentáre Zdravie a Krása,

Ak patríte medzi ľudí, ku ktorým rátam aj seba, teda medzi tých, ktorým fyzická práca nerobí problém a dajú jej prednosť pred neustálym leňošením niekde v pohodlí na gauči, tak potom sme "rovnakej krvnej skupiny". V rámci svojho povolania pracujem najmä hlavou a preto mi po príchode domov padne vhod hodiť na seba montérky, obuť gumené čižmy a ako správny gazda ísť niečo kutiť okolo záhrady alebo domácich zvierat, ktoré chovám. Je to výborná vec na vypnutie mysle a vyčistenie hlavy. Ako však hovorí stará múdrosť všetko treba robiť s mierou a v rámci osobnej pohody, aby sa z radosti nestala náhle starosť.

Ani neviem prečo, som túto krehkú hranicu osobne istý čas prestal vnímať a začal som sa vrhať stále viac do rôznych fyzicky zaťažujúcich prác a aktivít, čo si po nejakej dobe vybralo daň na mojom tele. Spozoroval som, že pri vstávaní ma obťažujú nepríjemné svalové kŕče, takže z pomalého preberania sa v posteli, boli zážitky, akoby ma vystrelili z postele. Začali tiež bolesti chrbtice a aj v zápästiach som cítil nepríjemnú vtieravú bolesť, ako pri zápale. Nuž, pomyslel som si, nie si už najmladší, máš svoje roky chlapče, tak by si mal tomu prispôsobiť aj svoje pracovné nasadenie. Zvlášť keď ide o tvoje hobby - máš ho robiť pre radosť a nie z povinnosti. Na programe dňa sa tak objavila jasne vznesená požiadavka môjho tela, ktoré žiadalo kompenzáciu za že za toto nešetrné zaobchádzanie s ním. V poriadku, povedal som si a začal sa radiť so svojimi známymi. Rady boli rôzne, ale najčastejšie som počul: "Skús vygúgliť". ;) A tak moje prsty behali po klávesnici a hľadali a hľadali...

Výsledkom bola ponuka na prístroj JadeWell II SWISS, ktorý je určený na stimuláciu organizmu pomocou magnetickej terapie nízkej frekvencie. Zaujímavá vecička, pomyslel som si a začal študovať, čo všetko dokáže. Je toho celkom dosť a okrem iného vám uľaví od bolesti, uvoľní svalové kŕče, má hojivé protizápalové účinky a vďaka štyrom magnetom, ktoré v sebe má, zlepšuje aj prietok krvi. Samozrejme to nie je celý zoznam ponuky, ale nemám v úmysle vás zaťažovať čím všetkým vás ešte môže prekvapiť. Kliknite si na link a prečítajte si to. Každopádne som dlho neváhal, prístroj objednal a začal denne používať. A stavím sa, že chcete vedieť s akými výsledkami. No len s tými najlepšími. Veď premýšľajte, ak by to bolo inak, nevešal by som vám tento svoj príbeh na nos a neoberal vás o drahocenný čas. No keď pomohol mne, prečo sa nepodeliť o skúsenosť s ďalšími?

Na záver sa asi patrí malé ponaučenie, teda určite pre mňa a tak trochu aj pre vás, keď ste sa v mojom rozprávaní našli. Všetko treba robiť tak, aby vám to neubližovalo. Mimochodom prístroj používam aj teraz, keď som už zaradil nižšie tempo a nespôsobujem si sám utrpenie, pretože má fantastické relaxačné účinky. Veď, kto by si nedoprial pravidelnú masáž, ak je to takéto prístupné a jednoduché.

Štítky: jadewell II swiss