Darčeky pre deti a tínedžerov - vyberte vášmu dieťaťu niečo cool!

Autor: Jana 25/06/2020 - 09:26:13 0 Komentáre Darčeky,

Všetci poznáme tú situáciu, keď chceme potešiť niekoho blízkeho a iba ťažkopádne tápeme po tom, čo môžeme našim blízkym dopriať.

Jedna záležitosť je výber darčeka pre dospelé osoby, pri ktorých človek aspoň vie, čo sa sluší a čo sa zvyčajne ocení, aj keď nevieme presne, čo táto osoba alebo osoby preferujú, poprípade môžu chcieť. Ale čo takto vybrať ten správny darček pre deti a tínedžerov?

Tak, ako dokážu byť deti nevyspytateľné, rovnako nevyspytateľné vedia byť aj ich reakcie, ak im zakúpime niečo, čo si vôbec neprajú. A nakoľko deti sú veľmi úprimné stvorenia, ich reakcie nám dajú veľmi rýchlo najavo, či kupovanie darčeka bola úplná chyba alebo krok správnym smerom. A nevraviac o tínedžeroch, ktorých chute a preferencie sa menia ešte rýchlejšie ako u tých najmenších. Koniec koncov, sú to už prakticky mladí dospelí, a preto sa tomu ani veľmi nemôžeme čudovať.

Ale teraz si už bez nejakého väčšieho otáľania poďme porozprávať, aké darčeky by sme mohli pre deti alebo tínedžerov vybrať a čím ich môžeme potešiť, a s čím sa oplatí trocha zaexperimentovať.

 

Darčeky pre deti

Čo by mohlo vyčariť na tvári úsmev vašim ratolestiam? Deti majú veľmi rady diverzitu a zaujímavé darčeky. Možno žijeme vo svete, kde už aj deti v útlom veku hádžu svoj pohľad po tej najcennejšej elektronike od smartfónov cez herné konzoly až po drahé počítače, ale čo ak chceme potešiť iba nejakou maličkosťou a trocha im osviežiť ten pomyselný stereotyp v oblasti darčekov? Je to možno trocha risk, ale myslíme si, že si v týchto produktoch určite nájdete niečo, čo vám padne do oka a vaše dieťa na to môže zareagovať rovnako prívetivo.

Skákajúca loptička

Čo takto napríklad skákajúca vodná loptička Ultra Bouncer ball ultra? Leto je už tu, a aj keď je počasie celkom rozpačité, to ešte neznamená, že sa sezóna nemôže rozbehnúť a plávanie zo strany na stranu môže vaše deti pomerne rýchlo omrzieť. Nejaká loptová hra v takýchto chvíľach vždy padne vhod! A pokiaľ vás zaujala takáto loptička, skúste sa pozrieť aj na ultra skákajúcu loptičku.

Ale ešte ostaneme pri pohybovej aktivite, lebo aj mimo lôpt sa nám naskytuje veľa zaujímavých darčekov pre deti, ktoré môžu uchvátiť detské očká (a to aj po vizuálnej stránke).

 

 

Svietiaci lietajúci tanier Svietiace balóny

 

 

Lietajúci LED tanier Frisbee dokáže ľahko zabaviť hneď viacero hráčov a v noci na záhrade sa vám môžu vaše deti postarať o skvelú svetelnú šou. V tom im ale môžu pekne napomôcť aj lietajúce lampióny šťastia, ktoré osviežia párty. No bezpochyby neomrzia ani tradičné šípky či mini stolný futbal, ktoré si nájdu svojich fanúšikov nielen ako darček pre deti, ale aj u všetkých ostatných vekových kategórií.

 

 

 

3D peroRastúci kryštál

 

Z viac kreatívneho odvetvia môžu napríklad oceniť také 3D pero JETT, ktoré umožní vašim deťom kresliť v 3D, avšak okrem tejto hlavnej vymoženosti ide o stále veľmi pohodlné pero na písanie, ktoré je vhodné ako pre pravákov, tak aj ľavákov, a oplýva taktiež mini displejom, prostredníctvom ktorého si budú vedieť nastaviť teplotu, pod ktorou budú môcť plast topiť a nasledovne tvoriť. Zaujať môže aj mravčia farma Antquarium či rastúca krajinka, kde sa zasa prejaví viac schopnosť starať sa o mravčekov a zožať plody svojej svedomitosti.

No nebolo by to ono, keby sme nemali na výber aj nejaké kostýmy a masky, ktoré môžu vaše deti zužitkovať ako v prípade nejakého karnevalu, tak aj pri nejakej oslave kamaráta či spolužiaka. Maska koňa, tuleňa, kostým banánu, či dokonca upírske vysúvacie zuby. Všetky tieto darčeky pre deti nájdete na tejto stránke.

 

Tipy na darčeky pre tínedžerov

Tínedžeri predstavujú už o niečo náročnejší oriešok a v ich prípade už nezvyknú zaberať takéto rôznorodé hračky a zábavne predmety, no skôr uprednostňujú praktické veci, z ktorých budú možno mať aj nejaké úžitok a budú ich môcť používať na dennej rovine. S takýmito produktmi sa stretávame prevažne v kategórii elektroniky, avšak netreba zúfať, lebo aj v tomto odvetví u nás nájdete zaujímavé darčeky pre tínedžerov za rozumné ceny.

 

 

Drevená rýchlonabíjačka

 

Časy sú rýchle a už aj v období dospievania je 24 hodín na deň zdanlivo málo. A pri tom všetko zhone sa sem-tam môže stať, že si pred spaním zabudneme dať nabiť mobil alebo ho iba nedáme do zástrčky, ale tomu už môže byť koniec, lebo s doplnkom vo forme bezdrôtovej drevenej rýchlonabíjačky Walnut sa už vaše takmer dospelé deti nebudú musieť obávať toho, že sa zobudia s vybitou batériou. Stačí položiť a je to tam!

 

 

Puzdro s klávesnicou pre iPhoneVodeodolné puzdro na mobil

 

 

Môže sa im zísť aj puzdro s klávesnicou pre iPhone, ktoré z otravného písania a nevyhnutných preklikov urobí veľmi efektívnu a jednoduchú činnosť. Selfie tyč so spúšťou v rukoväti pre širšie a krajšie zábery s inou perspektívou? Prečo nie! A s nástupom leta prichádza aj čas na kúpanie, no znova vám môže behať po rozume otázka „Kam si odložíme naše mobily?“ Samozrejme, môžete ich s niekým nechať, ale prečo sa nechávať obmedzovať a strachovať sa o váš mobil, keď si môžete zaobstarať za necelých 5€ vodeodolné puzdro WpShield na mobil, a tak zamedziť akýmkoľvek pokusom o odcudzenie.

 

Svietidlo-na-tenisky

 

A už keď je reč o tom plávaní a lete, tak môžeme opäť trocha nahliadnuť do odvetvia športu. Svetlo sa počas dňa drží dlhšie a noci sú kratšie, ale ostáva pravidlom, že sú aj tak chladnejšie, čo vytiahne mnohých bežcov zo svojich brlohov opäť vo večerných hodinách. V prípade tejto zníženej viditeľnosti môžete namiesto nekomfortných ochranných prvkov zvážiť bežecké svietidlo Running Bnora, ktorým jednoducho obopnete svoje topánky na päte a nemusíte sa obávať, že vaše ratolesti budú aj napriek slúchadlám v ušiach ohrozené okoloidúcimi vozidlami.

 

Boxovací vak s rukavicami

 

Teraz zasa niečo asi skôr pre chlapcov, ktorí si chcú spevniť svoje ruky a telo alebo aj popracovať na kondičke iným spôsobom, akým je napríklad behanie či kolektívne športy, ktoré majú výraznejší faktor pohybovania si a statické hranie nepripadá do úvahy. Svoju agilitu si môžu zlepšiť aj s pomocou ideálneho darčeka v podobe boxovacieho vaku s rukavicami. Stará, ale za to overená praktika, ktorej aj do dnešného holduje veľa profesionálnych športovcov.

 

Ako vybrať správny darček pre deti a tínedžerov?

Možností je naozaj veľa. V prvom rade určite odporúčame sa priamo opýtať. Človek by neveril, aké je jednoduché vybrať darček pre deti a tínedžerov, ak viete, čo máte hľadať. Ak ale nevie, alebo sa ho nestíhate opýtať, určite siahnite po darčeku, ktorý je buď praktický a použiteľný, alebo po niečom zaujímavom, ideálne takom darčeku, ktorý ešte dieťa alebo tínedžer nikdy predtým nevidel. No v každom prípade sa na nás môžete vždy obrátiť a zájsť na našu stránku, kde nájdete naozaj široký sortiment toho najrozličnejšieho charakteru. Vybrať darček pre dieťa alebo tínedžera ešte nikdy nebolo jednoduchšie.

Štítky: darček darčeky