4 TIPY NA PERFEKTNÉ DARČEKY PRE ŽENY

Autor: Jana 21/06/2020 - 12:05:30 0 Komentáre Zdravie a Krása,Darčeky,

DARČEKY PRE ŽENY

Poznáme to všetci. Blíži sa dôležitý sviatok a my opäť raz tápeme a hľadáme dokonalé darčeky, ktoré by dokázali spraviť radosť. Existuje jednoduchší návod, ako kúpiť perfektný darček pre svoju maminu, priateľku či kamarátku? Samozrejme. S našim rýchlym zoznamom sa zameriate na darčeky, ktoré vykúzlia radosť a úsmev. Poďme na to.

 

1. Zdravie a krása 

Darček, ktorý podporí zdravie a krásu, je naozaj perfektnou voľbou pre mnohé dámy. Ženy si dávajú záležať na svojom výzore a neboja sa experimentovať s novými metódami, ktoré ich rutinnú starostlivosť dokážu premeniť na zaujímavý zážitok. V tejto oblasti jednoznačne vyberáme masážny prístroj na nohy 3D Shiatsu, ktorý dokáže poskytnúť vynikajúcu masáž chodidiel. Podľa mnohých záznamov starej čínskej medicíny sa na chodidlách nachádzajú tlakové body, ktorých masáž dokáže uľaviť od vytrvalých migrén i odbúrať stres.

 

 2. Vychytávky do kuchyne

Nemusíme si hneď predstaviť klasické kuchynské spotrebiče alebo náradie, ktoré bežne používame. Darček z tejto oblasti môže byť stále kreatívny a zábavný. Naša voľba v tomto prípade padla na čokoládové fondue v tvare srdca. Jednoduché použitie a krásny dizajn z neho robí voľbu na istotu. Do spodnej časti umiestnite čajovú sviečku a do vrchnej svoju obľúbenú čokoládu. Fondue je dodávané i s vidličkami, ktoré sú  rovnako ozdobené srdiečkami. Krásny večer s obľúbeným ovocím a čokoládou môže začať.

 

3. Navodenie domáceho pohodlia

Kto z nás by si nedokázal užiť atmosféru sobotného večera, keď sa nikam nemusíme ponáhľať a môžeme si užiť pokoj a relax? Všetko sa to dá umocniť krásnou dekou z príjemného materiálu. Obliekacia deka je  skvelou voľbou pre dámy, ktoré milujú relax s obľúbenou knižkou. Týmto darčekom rozhodne umocníte domáce pohodlie.

 

4. Stávka na praktický darček

Z nášho zoznamu nemôžeme vynechať ani praktické darčeky. Ak chcete investovať do naozaj praktického darčeka, zvoľte elegantné puzdro na platobnú karty, ktoré v sebe ukrýva zaujímavý detail. Tým je power banka, s ktorou môžete jednoducho nabiť zariadenia s operačným systémom Android aj iOS.