Top 10 Darčekov pre neho i pre ňu

Autor: Jana 25/08/2021 - 10:58:03 0 Komentáre Darčeky,

Top darčeky pre muža i ženu

Vianoce, meniny, narodeniny, svadba či Valentín a mnohé iné významné udalosti sa nezaobídu bez jednej veci. Tou vecou sú práve darčeky. Ako nájsť ten najvhodnejší darček? Ako potešiť svojich blízkych  To všetko a ešte omnoho viac sa dočítate práve v tomto článku.

                                                                  Top darčeky pre mužov i ženy

Pri výbere vhodného darčeka je potrebné rozlišovať pohlavie, preferencie aj vzťah k osobe, ktorú chceme obdarovať. Nezabúdajte aj na vek, pri mužskom pohlaví to však nie je až tak dôležité. O mužoch sa hovorí, že sú večné deti. Nezáleží pritom či ide o manžela, partnera, syna, kamaráta či dokonca starého otca. Každý z nich má v živote svoju pánsku zábavku.
Tak isto ako aj muži, tak aj ženy majú radi pozornosť. Jednou z možností ako oceniť krásu, láskavosť a starostlivosť ženy je práve darček. Nie je to však také jednoduché, ako je tomu v prípade mužov. Ženy sú v darčekoch náročnejšie a vyberavejšie. Pokiaľ Vám však výber darčeka robí vrásky na čele, vôbec nezúfajte.

Máme pre Vás 5 tipov pre výber vhodného darčeka pre ženu a ďalších 5 pre muža.

Darčeky pre ženu

Pre ženu – Masážne pero proti vráskam

Masážne pero proti vráskamVrásky, nočná mora každej ženy. To však nemusí byť prípad Vašej ženy. Prevratná novinka, ktorá rýchlo a účinne zatočí s nepríjemnými vráskami. Toto pero vykonáva celkovú iónovou masáž v oblasti tváre, ktorá pôsobí predovšetkým na kontúry očí a pier. Vďaka čomu je Vaša pleť viditeľne zdravšia a vypnutejšia. Vibrácie uvoľňujú napätie pokožky a posilňujú účinky pleťových krémov a sér. Navyše je masáž príjemným relaxačným zážitkom.
Perfektný darček pre Vašu partnerku.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre ženu – Čokoládové fondue

Čokoládové fondueĎalším zo skvelých spôsobov ako sa predviesť pred svojou polovičkou je varenie. Ak nepatríte práve k hŕstke nadaných kuchárov, vôbec nemusíte byť smutný. Svoju polovičku môžete prekvapiť a ohúriť skvelým a hlavne chutným darčekom. Veď sa aj hovorí, že láska ide cez žalúdok. Nepotrebujete žiadne špeciálne kurzy ani platiť drahé večere. Stačí vám jediná vec, čokoládové fondue v tvare srdca. Potom vám už nič nebráni vo vytvorení čarovného a romantického večera s vašou polovičkou. Jednoducho zapálite sviečku, pridáte čokoládu a nakrájate sladké ovocie.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre ženu – Zvlhčovač vzduchu

Zvlhčovač vzduchuSkvelým spôsobom, ako preukázať žene vašu vďaku je starostlivosť o jej pohodlie a vnútornú pohodu. Skvelým a účinným riešením je v tomto prípade práve zvlhčovač vzduchu. Ten nie len že vzduch zvlhčuje a čistí, ale aj vytvára príjemnú atmosféru za pomoci rôznych aromatických vôni. 

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre ženu – Vyhrievaná deka

Vyhrievaná dekaAj napriek tomu, že práve žena je tou, ktorá vytvára teplo domova, je to práve žena, ktorá potrebuje večer pri zaslúženom oddychu pri televízii zahriať. Chladné a studené nôžky sa zaručene potešia teplu, ktoré tento teplučký darček vyžaruje. Upršané a chladné večery neboli doteraz nikdy tak príjemné, čo ocení aj vaša polovička.  

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre ženu – Masážna vanička 

Masážna vaničkaPri darčekoch pre ženy nesmieme zabudnúť na oddych. Po dni strávenom na nohách, nepadne žene nič lepšie, ako kvalitná masáž nôh ako v ozajstnom wellnesse. Vibračná masážna vanička je vhodná na každodenný oddych a starostlivosť namáhaných nôh. Uľaví boľavým nohám, čo každá žena iste docení.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Darčeky pre muža

Taktiež by sme nemali zabudnúť na mužov, ktorý sa taktiež potešia rôznym darčekom. Čítajte ďalej a dozviete sa, čo by potešilo práve toho vášho.

Darčeky pre muža

Pre muža – Chladiaci pohár

Chladiaci pohárNič nepoteší muža viac, ako dobre vychladené pivo. Nie vždy je však pripravené v chladničke a čas, ktorý je potrebný na jeho vychladenie, nie je práve najkratší. Existuje však jednoduché riešenie. Chladiaci pohár, ktorý chladí pivo počas jeho pitia. A teda pivo ani po dlhšej dobe v teplom počasí nebude teplé, ale bude stále pripravené k utíšeniu nežiadúceho smädu.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre muža – Alkohol tester

Alkohol testerOd chladeného piva sa presunieme o pár hodín ďalej. Po príjemnom večeri strávenom v partii a dobrej zábave, prichádza tá horšia časť. Tou časťou je návrat domov. O tom či zaplatíte mastnú pokutu policajtovi môžete už ale rozhodnúť sami. Alkohol v dychu si viete namerať predsa aj sami, a to ešte pred jazdou. Preto ako ďalší skvelý tip na darček sme vybrali práve alkohol tester.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre muža – Bandaska mini-bar

Bandaska mini-barKaždý chlap má kamarátov, na ktorých by vždy chcel urobiť dojem. Preto vyhľadáva veci, ktoré iný nemajú, a teda sú niečím výnimočné. To je prípad aj mini-baru. Tento mini-bar vhodný na rodinné či susedské návštevy jednoznačne zaujme. Svojim tvarom totiž pripomína bandasku na benzín. Avšak jej vnútro je už ďaleko zaujímavejšie. No veď posúďte sami.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre muža – Dávkovač piva

Dávkovač pivaA vrátime sa opäť k pivu. Tento krát od pohárov k samotnému výčapu. Každý muž by chcel mať doma výčap a čapovať si sám skvelá, vychladené pivo. Avšak výčapné zariadenia nestoja práve najmenej peňazí. Existuje však aj lacnejšie a podobne efektívne riešenie. Týmto riešením je práve náš dávkovač piva.

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pre muža – Bezdrôtová rýchlo nabíjačka

Bezdrôtová rýchlo nabíjačkaOkrem alkoholu, je na svete ešte pár vecí, ktoré dokážu potešiť muža. Jednou z týchto veci je moderná elektronika. Preto pokiaľ sa váš muž zaujíma práve o trendy v oblasti elektroniky a zároveň má rád štýlové a elegantné prevedenia. Tento darček je vhodný práve pre neho

Tento skvelý darček si môžete jednoducho a rýchlo objednať práve tu.

Pokiaľ ste si však stále nevybrali, alebo hľadáte iný druh darčeka, neváhajte a navštívte našu obchod, kde nájdete množstvo zábavných, praktických a užitočných darčekov pre kohokoľvek. 

Prehľad top darčekov z článku nájdete v prehľade nižšie.

Štítky: darčeky